Zam Radio Tehnicka Podrska

Ukoliko niste nasli odgovor na ovoj sekciji molimo vas da nas kontaktirate putem nase email adrese info@zamradio.com

Za odgovor kliknite na pitanje

Kako da udjem na zam chat?

Ako se logujete sa vasim desktop pc: kliknite na zam chat, ako nemate registrovan nadimak morate upisati neki nadimak koji vi zelite zatim popunite kockicu koja se nalazi ispod lozinke i kliknite na sacuvaj, ako vec je neko na chat sa tim nadimkom doce vam obavjestenje da neko koristi taj nadimak, kliknite ponovo na zam chat i pokusajte upisati neki drugaciji nadimak. Ako se logujete sa mobilnim ili tablet kliknite na zam chat zatim ce doci novi prozorcic na kome trebati kliknuti gdje pise mobile, ako nemate registrovan nadimak kliknite na natpis "NEMAS LOZINKU KLIKNI OVDJE" zatim ce se polje za lozinku pomeriti i vi upisite samo nadimak zatim kliknite na sacuvaj.

Nevidim da mi neko pise pvt na chat?

Kada vam neko napise pvt poruku na javi dodje obavjestenje u dodnjem levom uglu "NEKO ZELI RAZGOVARATI NA PRIVATE S VAMA" kliknite to obavjestenje zatim ce vam doci novi prozorcic u kome stoje opcije, ako zelite da prihvatite razgovor kliknite na "Prihvati privatni chat" zatim spustite prozorcic za pvt kliknite na - da bi se prozorcic spustio, zatim na prozorcicu na kome pise "VASE OPCIJE NA CHATU" u donjem desnom uglu klikni na "ZATVORI" nakon toga na traki zadataka koja se nalazi na windowsu najcesce dole stojace vam prozori od java i od pvt, mozete neizmenicno birati koji zelite pogledati ili pisati, a mozete i oba da stavite na ekran.

Kako ponovo poslati obavjestenje osobi za pvt razgovor ako ne vidi da joj pisem?

Kada ste sa nekim vec u konverzaciji na pvt i ta osoba zatvori prozorcic za pvt vi i dalje pisete a ona ne vidi da joj pisete, zatvorite i vi prozorcic za pvt od te osobe, zatim odete na online listi gde su svi nick name, lista se nalazi sa desne strane kliknete sa levim misem na nick name od osobe sa kojim zelite da pisete pvt, zatim u donjem desnom uglu na javi ce se pojaviti profil od te osobe na tom provilu od osobe sa kojom zelite da pisete pvt ima natpis "PRIVATNI CHAT" kliknite tu, otvorice vam se prozorcic za pvt sa tom osobom napisite joj nesto ponovo i posaljite, tako ce joj doci obavjestenje da zelite pisati pvt sa tom osobom, tako mozete uratiti svaki put kada vidite da vas sagovornik ne vidi da mu pisete.

Kako da slusam Zam Radio?

Da bi ste mogli slusati Zam Radio potrebno je da skinete i instalirate Adobe Flash Player kojeg mozete skinuti na http://get.adobe.com/flashplayer/?

Imam ban na zam chat, sta da radim?

Ukoliko niste reklamirali neku drugi stranicu, vredjali nekoga, zvali chatere na svoju stranicu,putem muzickih zelja reklamirali, kopirali previse. Ako smatrate da ni jedan razlog od navedenih nije vas i zelite da vam se skine ban na Zam Chat molimo vas kontaktirajte nas putem nase Kontakt Forme ili direktno putem nase email adrese: info@zamradio.com

Koji su neki od alternativnih playera pomocu kojih se moze slusati zam radio?

Trenutno imate razne playere pomocu kojih mozete slusati zam radio. Mi predlazemo slijedece: Winamp kojeg mozete skinuti na www.winamp.com / Windows Media Player koji dolazi uz Windows / Real One Player kojeg mozete skinuti na www. real.com / VLC Player kojeg mozete skinuti na www.videolan.org / Quick Time Player kojeg mozete skinuti na https://www.apple.com/quicktime / iTunes kojeg mozete skinuti na https://www.apple.com/itunes

Kako da slusam zam radio putem mobitela?

Ukoliko zelite da nas slusate putem moblinih uradjaja, kada udjete na stranicu imate player na dnu stranice i kliknite na PLAY dugme. Ukoliko je player previse mali uvelicajte stranicu i zatim kliknite na PLAY dugme. Isto tako mozete skinuti nase aplikacije preko kojih mozete slusati Zam Radio. Alternativni program na kojem nas mozete slusati jeste Rad.io aplikacija za Android i IOS uredjaje. Ako zelite biti na zam chat i slusati radio ulogujte se na zam chat zatim nemojte zatvarati zam chat vec otvorite novi prozor u vasem mobilnom pretrazivacu i ukucajte www.zamradio.com/mobile/ kada se player otvori kliknite na dugme za play i sacekajte dok muzka ne krene zatim player ne zatvarate vec spustite a vratite se na prozor od zam chat.

Kako da registrujem svoj nadimak na zam chat?

Ukoliko zelite da registrujete vas nadimak to mozete uciniti na ulazu na chat ili nas kontaktirajte putem nase email adrese: info@zamradio.com

Nisam nasao/la odgovor u ovoj sekciji sta da radim?

Ukoliko niste nasli odgovor na ovoj sekciji molimo vas da nas kontaktirate putem nase email adrese: info@zamradio.com